crownstudent logo
star-icon

Min sparade design

Du har inga sparade designer. Klicka här för att börja designa din studentmössa.

Logga in först?

Försök att logga in för att se din sparade design.

account

Logga in

Glömt ditt lösenord?
facebook icon

Black box

Fixa ett preparty inför studenten med en Black Box! Studentmössor till alla!

Du tar inte studenten ensam. Du tar studenten tillsammans med flera vänner och därför har vi på Crownstudent satt ihop vår Black Box. Black Boxen innehåller våra bästa produkter, t.ex. studentmössor och studentprylar. Det bästa med Black Boxen är att du och dina vänner får ett brett urval av studentmössor, så att du kan prova vilken som passar dig bäst, både när det kommer till storlek och tillval.

Den viktigaste produkten i Black Boxen är studentmössorna i olika stilar och storlekar. Vi vill vara säkra på att du och dina vänner får den bästa studenten. Därför har vi sett till att det finns en studentmössa till alla. Förutom studentmössor i olika storlekar finns det också inlägg i Black Box som du kan använda om du ligger mellan två olika storlekar. Inläggen syns inte när du lagt in dem, så de påverkar inte utseendet på studentmössorna. Beställ en Black Box till dig och dina vänner och ha roligt när ni planerar er student och designar fram era studentmössor.

Crownstudents tips: Fixa en fest för dig och dina vänner där ni kollar vad som finns i Black Boxen!

Kul för dig och dina kompisar!

Förutom studentmössor i olika storlekar finns det flera andra häftiga produkter som du och dina vänner kan testa. Även om du är tillsammans med hundra vänner kan du beställa en Black Box och det finns ändå tillräckligt för att alla ska ha det roligt när de planerar sin student! Är du nyfiken på Crownstudents Black Box? Då kan du Beställa den här! Om du vill ha mer information om vår Black Box, fråga oss gärna. Du kan nå Crownstudent teamet på det sätt som passar dig bäst: ring, mejla eller chatta! När du beställer en Black Box och bestämt vilka produkter du ska ha, är din Black Box helt gratis!

Designa studentmössa

Designa studentmössa

Här designar du studentmössan du drömt om. Välj fritt bland stenar, tyger och färger.

Designa Champagneglas

Designa Champagneglas

Välj att gravera ditt namn och årtal på vårt exklusiva champagneglas. Ett minne för livet!

Crownstudent studentprylar

Kolla in Studentprylar

Då är det bara studentprylarna kvar och sedan kan nedräkningen börja!

MasterCardVisaKlarnaSEBSwedbankHandelsbankenNordea