crownstudent logo
star-icon

Min sparade design

Du har inga sparade designer. Klicka här för att börja designa din studentmössa.

Logga in först?

Försök att logga in för att se din sparade design.

account

Logga in

Glömt ditt lösenord?
facebook icon

De fem bästa tillvalen

Crownstudent listar de fem bästa tillvalen på din studentmössa!

Kolla in det här: Crownstudents fem populäraste tillval på din studentmössa! De här utvalda tillvalen ger dig inspiration när du designar din egen studentmössa.

Blingbling is king!

Ett av Crownstudents unika tillval är möjligheten att få din text bak på studentmössan i glittrande metallbokstäver. Bokstäverna finns i antingen guld eller silver. Du kan också få bokstäverna exklusiva stenar i!

Gör din mössa unik med ett eget foto eller flagga

Har du ett snyggt foto på dig eller dina vänner? Ladda upp det och använd det på din studentmössa! Du kan använda fotot ovanpå din studentmössa som ett avtagbart mössöverdrag eller inuti som innerfoder i din studentmössa. Du väljer!  Du kan även välja en flagga på mössöverdraget eller som innerfoder på din studentmössa.

Den viktiga detaljen på din studentmössa

Du väljer fritt vilken kokard du vill ha på din studentmössa. Välj mellan våra 7 olika kokarder t.ex. kristallkokarden eller nyheterna Queen och Princess som är framtagna tillsammans med en smyckesdesigner! Välj en som passar dig, eftersom det kommer vara blickfånget på din studentmössa!

Skriv ditt namn, årtal eller valfri text på din studentmössa!

Du kan skriva ditt eget namn, årtal, din skolas namn eller ett roligt meddelande med dina vänner på flera olika delar av din studentmössa. Du kan skriva på framsidan av din studentmössa, på baksidan, i nacken och till och med insidan av din studentmössa. Vill du veta mer om brodyrerna? Kolla då in avsnittet som vi har skrivit om brodyrer och kokarder!

Crownstudents Memorial Box

Crownstudent har satt ihop en exklusiv minnesbox: En väldesignad box där du kan förvara din studentmössa hela livet. Vi kallar den Crownstudents Memorial Box. Dina viktigaste minnen måste förvaras på bästa sätt. Om du vill vara helt säker på att din studentmössa får en säker förvaring är Crownstudents Memorial Box det enda rätta! I denna kan du känna dig säker på att mössan ligger i tryggt förvar och inte gulnar med åren. 

Designa studentmössa

Designa studentmössa

Här designar du studentmössan du drömt om. Välj fritt bland stenar, tyger och färger.

Designa Champagneglas

Designa Champagneglas

Välj att gravera ditt namn och årtal på vårt exklusiva champagneglas. Ett minne för livet!

Crownstudent studentprylar

Kolla in Studentprylar

Då är det bara studentprylarna kvar och sedan kan nedräkningen börja!

MasterCardVisaKlarnaSEBSwedbankHandelsbankenNordea