crownstudent logo
star-icon

Min sparade design

Du har inga sparade designer. Klicka här för att börja designa din studentmössa.

Logga in först?

Försök att logga in för att se din sparade design.

account

Logga in

Glömt ditt lösenord?
facebook icon

Designa din egen studentmössa

3 studentmössa från Crownstudent, nya tillval

Studentmössan är en hundraårig tradition

Studentmössan är en svensk tradition som har funnits i över hundra år. Den här traditionen ligger till grund till att Crownstudent har utvecklat den moderna studentmössan. Vi erbjuder dig flest tillval på marknaden och ger dig massa tips och inspiration på hur du kan göra din studentmössa unik. Det bästa av allt är att du kan designa allt på din studentmössa! 

Så här gör du din studentmössa unik

Det finns många olika tillval, färger och material att välja mellan på din studentmössa. Se till att du väljer den stil på studentmössan som passar dig bäst. När du designat fram din studentmössa som du vill ha den, har du gjort din studentmössa personlig. Under tiden som du designar din studentmössa visas en livebild på hur din studentmössa kommer att se ut. Alla ändringar som du gör på din studentmössa visas direkt, så att du slipper överraskningar. Här ser du den höga kvalité som alla våra studentmössor håller!

En stil för varje personlighet!

Du kan göra din studentmössa unik med olika häftiga tillbehör och bilder. Lägg till en flagga inuti din studentmössa eller ladda upp en egen bild för att göra den helt personlig.

Det går att anpassa alla strimmor, tyger, skärmar och brodyrer på din studentmössa. Du kan även ändra färg på texter och tillval. Kokarden eller blomman som den också kallas går också att anpassa– både själva blomman men även stenen när du väljer vissa kokarder. Hos oss hittar du flest varianter av kokarder för att din studentmössa skall bli exakt som du vill ha den!

Du kan också skriva ditt eget namn, din klass eller citat på din studentmössa. Brodyrerna med din text sys för hand för att uppnå högsta kvalité på din studentmössa.

Allt är möjligt!

Vi rekommenderar att du testar så många olika alternativ, färger, bilder och tillbehör som du kan. Allt är möjligt! Du kan enkelt spara din design online om du vill testa olika alternativ eller visa dem för dina vänner. Det viktigaste är att du kan göra din studentmössa personlig och precis som du vill ha den. Börja designa din egen studentmössa nu!

Vill du ha mer information om hur du designar din egen studentmössa? Vi svarar på alla dina frågor. Hör av dig till oss så delar vi med oss av våra kreativa tips och erfarenheter.

Designa studentmössa

Designa studentmössa

Här designar du studentmössan du drömt om. Välj fritt bland stenar, tyger och färger.

Designa Champagneglas

Designa Champagneglas

Välj att gravera ditt namn och årtal på vårt exklusiva champagneglas. Ett minne för livet!

Crownstudent studentprylar

Kolla in Studentprylar

Då är det bara studentprylarna kvar och sedan kan nedräkningen börja!

MasterCardVisaKlarnaSEBSwedbankHandelsbankenNordea