crownstudent logo
star-icon

Min sparade design

Du har inga sparade designer. Klicka här för att börja designa din studentmössa.

Logga in först?

Försök att logga in för att se din sparade design.

account

Logga in

Glömt ditt lösenord?
facebook icon

Så här väljer du rätt storlek

Beställ Crownstudents gratis måttband!

Ta reda på rätt storlek på din studentmössa med hjälp av Crownstudents gratis måttband. Det är ett måttband som du sätter runt ditt huvud för att få reda på vilken storlek du ska ha. Mät minst två gånger och håll måttbandet lagom hårt! Då kan du vara helt säker på att du beställer rätt storlek på din studentmössa. Kom ihåg att det alltid är bättre att beställa en studentmössa som är lite för stor än för liten då man enkelt kan lägga till inlägg som korrigerar mössans storlek. Kolla på Crownstudents kortfilm om hur du ska använda måttbandet.

Vet du vilken storlek du ska ha på din studentmössa?

Alla har olika storlekar på sin studentmössa. Men vet du vilken storlek du ska ha? Du behöver inte vara orolig. Det är inte många som verkligen vet vilken storlek de ska ha på sin studentmössa i förväg men det är väldigt enkelt att mäta fram. För att du ska få fram vilken storlek du ska ha på din studentmössa har Crownstudent en guide som hjälper dig.

Crownstudent har en studentmössa för alla!

Det kan hända att du ligger mellan två olika storlekar, t.ex. 57,5. Crownstudent har den perfekta lösningen på detta: Crownstudents inlägg. Med Crownstudents inlägg kan du beställa en studentmössa som är lite större, men där storleksskillnaden fylls ut av inlägget. Även om du ligger mellan två olika storlekar kan du känna dig trygg och säker!

Har du fler frågor om vilken storlek din studentmössa ska ha? Då kan du ringa till oss eller chatta med oss direkt. Vi svarar gärna på alla dina frågor.

Designa studentmössa

Designa studentmössa

Här designar du studentmössan du drömt om. Välj fritt bland stenar, tyger och färger.

Designa Champagneglas

Designa Champagneglas

Välj att gravera ditt namn och årtal på vårt exklusiva champagneglas. Ett minne för livet!

Crownstudent studentprylar

Kolla in Studentprylar

Då är det bara studentprylarna kvar och sedan kan nedräkningen börja!

MasterCardVisaKlarnaSEBSwedbankHandelsbankenNordea