Checklista för studenten

Den bästa checklistan för studenten. Har du allt som du behöver?

Det är inte bara själva studenten som är fantastisk, utan även förberedelserna inför den stora dagen. Vi på Crownstudent vet att det är mycket som ska bestämmas, fixas och väljas. Därför har vi gjort en checklista för studenten som hjälper dig under förberedelserna och garanterar att du får roligt och inte missar något. När du har bockat av allt på listan är du helt redo för din student.

Sätt igång!

Partytime
Studentprylar
Champagneglas
Kläder
Studentmössa
Vänner
Partytime
Studentprylar
Champagneglas
Kläder
Studentmössa
Vänner

Vad behöver du till din student?

Kläder

Fira din student med stil. Inte bara under själva studenten, utan också under alla förberedelser. Vi har designat Crownstudents egna kläder för studenten. Kolla in dem! Vi är säkra på att du kommer att gilla våra kläder. Passa på och beställ med ditt personliga namntryck.

Tillbehör

Det finns många olika tillbehör, men det finns bara ett perfekt sätt: Crownstudents sätt. Vi har ett stort urval med studentprylar och andra häftiga tillbehör att välja mellan. Ju fler studentprylar och studentkläder du handlar ju mer rabatt får du. Förutom Crownstudents fantastiska studentprylar är det perfekta tillbehöret ditt eget personliga champagneglas. Gör din studentdag till ett minne för livet!

Studentmössa

Din egen studentmössa säger allt! Studentmössan är den viktigaste delen av studenten. Genom att designa din egen unika studentmössa kan alla se att du har tagit studenten. Du kan själv designa alla detaljer på din studentmössa, så kör på!

Studentprylar

Crownstudents studentprylar är ett måste på studenten! De binder ihop hela din outfit. Skaffa t.ex. en visseltuta eller en megafon och visa att du har tagit studenten! Låt alla få veta att det här är din dag. 

Och sist, men inte minst:

Glöm inte att fixa en studentbil eller ett studentflak i tid. Det är många som tar studenten i år och vi vill att du ska få hela studentupplevelsen. Om du kan komma på något som saknas på listan vill vi på Crownstudent gärna att du berättar det för oss. Ringskicka ett mejl eller chatta med oss. Crownstudent hjälper dig att få den perfekta studenten!

Vad säger våra kunder?

Du har inga varor i din varukorg. Klicka här för att börja designa din mössa.