Studentmössans kvalité

Vi använder de bästa materialen för att göra de snyggaste studentmössorna

Vi vill att du ska få den bästa studenten. Det är Crownstudents uppgift att hjälpa dig att få det! Därför har vi ett stort urval av kläder, studentprylar och självklart det största utbudet av tillval till din studentmössa så att den blir precis som du vill ha den.

Kvalitet är viktigt för oss på Crownstudent

Crownstudent står för kvalité. Därför tillverkas din studentmössa av de bästa materialen och av hållbara produkter av högsta kvalité. Våra studentmössor tillverkas av kashmir, läder, bomull och italiensk sammet. Självklart i många olika färger och kombinationer.

När vi tillverkar din studentmössa ser vi till att den blir perfekt, men också att den ser lika bra ut i fortsättningen. Crownstudents studentmössa bleknar inte med åren eller i solljus. På grund av den höga kvalitén är studentmössans mösskulle även vattenavstötande för att även tåla dåligt väder.

Vill du veta mer om kvaliteten på våra studentmössor?

Det här är bara några exempel på hur Crownstudent ser till att du och dina vänner får den bästa kvalitén på era studentmössor. Vill du veta mer om våra studentmössor eller vår kvalité? Läs mer om vår kvalité här
 

Klicka på bilden nedan för mer information om tillval

Studentmössa

Vad säger våra kunder?

Du har inga varor i din varukorg. Klicka här för att börja designa din mössa.