Vego Studentmössa

Vego Studentmössa – Köp en studentmössa som värnar om djur och natur

Att köpa din studentmössa är en av de viktigaste och största händelserna i ditt liv. Därför är det viktigt att du får din studentmössa precis som just du vill att den skall se ut och producerad av de material som är viktiga för dig.

Att beställa och designa en studentmössa utan animaliska spår där du värnar om djur och natur är viktigt för oss på Crownstudent att kunna erbjuda dig som student.

Vi har tagit fram alla viktiga tillval som Vegoalternativ vilket gör att du kan få din studentmössa med de tillval som just du vill ha. 

Börja designa din Vego studentmössa

Checklista Vego studentmössa:


Vego Studentmössa Vill du veta mer om våra Vego studentmössor?

Tryck på bilderna nedan så kan du läsa mer information om respektive tillval!

Vego Innerfoder
Vego Innerrem
Vego Innerfoder Brodyr
Vego Skärmar
Vego Mösskulle
Vego Namnband
Vego Innerfoder
Vego Innerrem
Vego Innerfoder Brodyr
Vego Skärmar
Vego Mösskulle
Vego Namnband

Miljö och natur är viktigt för oss på Crownstudent

Crownstudent står för kvalité! Därför tillverkas din studentmössa av de bästa materialen och av hållbara produkter av högsta kvalité. När vi tillverkar din studentmössa ser vi till att den blir perfekt. För oss är det viktigt att värna om miljö, djur och natur och kunna erbjuda dig som kund en studentmössa som tagit fasta på just detta. När du beställer en Vego- och Organisk studentmössa hos Crownstudent kan du vara säker på att du varit med och bidragit till en bättre värld för såväl djur som natur! 

Vad säger våra kunder?

Du har inga varor i din varukorg. Klicka här för att börja designa din mössa.