Wall of fame - Kända personers designer av studentmössor

Wall of fame

Kolla in det här: Crownstudents Wall of fame! Vi har med åren haft flera Influencers, Youtubers, Bloggare och Entreprenörer som har beställt sina studentmössor hos oss. Här har vi samlat dessa för att du skall kunna bli inspirerad när du designar din egen studentmössa.

Läs mer om deras designer och kolla igenom deras tillval! Inspireras eller varför inte ha en likadan studentmössa som din förebild - fast med ditt eget namn på?

Wilma Holmqvist
Toni Prince
Jennifer Andersson
Ebba Lindblad
Wilma Nilsson
Amanda Lundblad
Wilma Holmqvist
Toni Prince
Jennifer Andersson
Ebba Lindblad
Wilma Nilsson
Amanda Lundblad

Wilmas Studentmössa (@wilmaholmqvist)

Wilma Holmqvist som bland annat driver Youtubekanalen WilmasBeauty har designat sin studentmössa med en Krona som Toppemblem, Programstrimmor i Guldkristall, Prideflaggan i Innerfodret och Metallinitialer i Guldkristall bak på namnbandet. För att matcha studentmössan har hon även beställt ett Champagneglas med BOSS som personlig gravyr!

Kolla in Wilmas studentmössa och inspireras!


Toni Prince's Studentmössa (@simplyprince)

Toni Prince Tvrtkovic är en driven influencer som syns i bland annat Instagramsuccéen "Språk för alla". Han har designat en helt unik studentmössa med Svart mösskulle, Guldig skärm och laddat upp en egen bild som Innerfoder. Utöver mössan har han också beställt en BALMAIN® nyckelring, ett graverat Champagneglas och en Memorial Box!

Kolla in Tonis studentmössa och inspireras! 


Zennufers Studentmössa (@zennufer)

Jennifer Andersson är en Influencer som lägger mycket tid på sin Youtubekanal som ni hittar under namnet Zennufer. Hon har även valt att designa sin studentmössa med just ZENNUFER i Metallinitialer bak på mössan. Designat Klädesplagg, Memorial Box och graverat Champagneglas finns också i Jennifers beställning!

Kolla in Zennufers studentmössa och inspireras!


Ebbas Studentmössa (@ebbalindblad)

Influencern Ebba Lindblad bloggar och producerar videos på sin Youtubekanal. Hon har designat sin studentmössa hos oss med flera tillval så som Sverigeflaggan som Innerfoder, Programstrimmor och Metallkokard. Ebba har också beställt ett egendesignat Champagneglas, ett egendesignat klädesplagg och givetvis en Memorial Box!

Kolla in Ebbas studentmössa och inspireras!


Wilmas Studentmössa (@wilmanilson)

Wilma Lindell Nilsson driver Youtubekanalen med samma namn och är högst aktiv på Instagram. Desnignen på hennes studentmössa innefattar bland annat Skärmgravyr, Toppemblem, Silverkristallkokard, Kalvskinn matt skärm och en Memorial Box. Även klädesplagg och graverat Champagneglas har Wilma beställt till sin student! 

Kolla in Wilmas studentmössa och inspireras!


Amandas Studentmössa (@amandaaalundgren)

Amanda Lundgren är en Youtuber som driver kanalen Amanda Lundgren samt sin Instagram. Hennes studentmössa har flera exklusiva tillval som Vitt Quiltat Innerfoder, Diamantkokard, Programstrimmor, Deluxeskärm med Skärmstrimma och en Vit Memorial Box. Champagneglas med gravyr och ett klädesplagg med tryck kommer hon också ha på sin student!

Kolla in Amandas studentmössa och inspireras!


Så Mycket Bättre (@samycketbattre)

Våra studentmössor har varit med i säsong 5 av Så Mycket Bättre som sändes på TV4. I säsongen medverkade Amanda Jenssen, Carola Häggkvist, Johan T Karlsson, Kajsa Grytt, Love Antell, Ola Salo och Orup. Här hade tre av de sju medverkande artisterna inte tagit studenten och fick då åka Studentflak med vita klänningar, skjortor och givetvis med Studentmössor från Crownstudent!

Vad säger våra kunder?

Du har inga varor i din varukorg. Klicka här för att börja designa din mössa.