Privacy

Privat Policy

Denna sekretesspolicy beskriver hur crownstudent.com använder och skyddar all information som du ger crownstudent.com när du använder denna webbplats. Vi har åtagit sig att se till att din integritet skyddas. Ska vi be dig att lämna vissa uppgifter genom vilka du kan identifieras när du använder den här webbplatsen, så skall du vara säker på att det bara kommer att användas i enlighet med denna sekretesspolicy. Crownstudent.com kan ändra denna policy från tid till annan genom att uppdatera denna sida. Du bör kontrollera denna sida då och då för att se till att du är nöjd med eventuella ändringar. 

Vad vi samlar

Vi kan samla in följande information:

  • namn
  • kontaktinformation samt email-adress
  • demografisk information såsom postnummer och adress
  • annan information som är relevant för kundundersökningar och / eller erbjudanden

För fullständig förteckning över cookies vi samlar se Lista över cookies som vi samlar

Vad vi gör med den information vi samlar in

Vi behöver denna information för att förstå dina behov och ge dig en bättre service, och framför allt av följande skäl:

  • Vi kan använda informationen för att förbättra våra produkter och tjänster.
  • Vi kan periodvis skicka e-post om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror du kan finna intressant med den e-postadress som du har uppgett.
  • Från tid till annan, kan vi också använda dina uppgifter för att kontakta dig för marknadsundersökningar. Vi kan kontakta dig via e-post, telefon, fax eller e-post. Vi kan använda informationen för att anpassa webbplatsen efter dina intressen. 

Säkerhet

Vi är fast beslutna att se till att din information är säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller avslöjande, har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Så använder vi cookies

En cookie är en liten fil som ber om tillstånd att placeras på din dators hårddisk. Cookies tillåter webbapplikationer att reagera på dig som individ. Webbapplikationen kan skräddarsy sin verksamhet till dina behov, gillar och ogillar genom att samla in och minnas information om dina preferenser.

Vi använder cookies trafiklogg för att identifiera vilka sidor som används. Detta hjälper oss att analysera data om webbsidans trafik och förbättra vår webbplats för att anpassa den till kundernas behov. Vi använder endast denna information för statistisk analys varefter de tas bort från systemet.

Sammantaget hjälper cookies oss att ge dig en bättre webbplats, genom att möjliggöra för oss att övervaka vilka sidor du ser som användbara och vilka du inte tycker fyller någon funktion. En cookie kan inte på något sätt ge oss tillgång till din dator eller någon information om dig, förutom de uppgifter du väljer att dela med oss. Du kan välja att acceptera eller avböja cookies. De flesta webbläsare accepterar automatiskt cookies, men du kan ställa in webbläsaren så att cookies förhindras om du föredrar det. Detta kan hindra dig från att dra full nytta av webbplatsen. 

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser av intresse. Men när du har använt dessa länkar för att lämna vår webbplats, bör du notera att vi inte har någon kontroll över att andra webbplatser följer denna policy. Därför kan vi inte ansvara för skydd och integritet av någon information som du lämnar på andra webbplatser som inte regleras i denna sekretesspolicy. Du bör vara försiktig och titta på den sekretesspolicy som gäller för den aktuella webbplatsen.

Styr din personliga information

Du kan välja att begränsa insamling eller användning av dina personuppgifter på följande sätt:

  • när du blir ombedd att fylla i ett formulär på hemsidan, leta efter om det finns en ruta som du kan klicka på för att ange att du inte vill att informationen ska användas av vem som helst för direkt marknadsföring
  • om du tidigare har kommit överens om att vi använder dina personuppgifter för direkt marknadsföring, kan du ändra dig när som helst genom att skriva till eller e-posta oss på info@crownstudent.com

Vi kan använda dina personuppgifter för att skicka information till dig i försäljningssyfte om tredje parter som vi tror du kan finna intressant om du säger att du vill att detta ska ske.

Du kan begära uppgifter av personlig information som vi har om dig i enlighet med PUL. All behandling av personuppgifter och kunddata sker i enlighet med personuppgiftslagen (SFS 1998:204), kallad PUL i dagligt tal, och lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389). Om du vill ha en kopia av den information vi har om dig skriv till info@crownstudent.com

Om du anser att någon information vi har om dig är felaktig eller ofullständig, skriv till eller mejla oss så snart som möjligt, på ovanstående adress. Vi kommer omedelbart korrigera alla uppgifter som befinns vara felaktiga.

Förteckning över cookies vi samlar

Tabellen nedan visar de cookies som vi samlar in och vilken information som de lagrar.

COOKIE namnCOOKIE Beskrivning
CARTFöreningen med din varukorg.
CATEGORY_INFOLagrar kategori info på sidan, som gör det möjligt att visa sidor snabbare.
COMPAREDe objekt som du har i jämför produkter listan.
CURRENCYÖnskad valuta
CUSTOMEREn krypterad version av ditt kundnummer med butiken.
CUSTOMER_AUTHEn indikator om du för tillfället är inloggad i butiken.
CUSTOMER_INFOEn krypterad version av kundens grupp du tillhör.
CUSTOMER_SEGMENT_IDSLagrar ID kundsegmentet
EXTERNAL_NO_CACHEEn flagga, vilket indikerar huruvida caching är inaktiverad eller inte.
FRONTENDDitt sesssion-ID på servern.
GUEST-VIEWTillåter gäster att redigera sina beställningar.
LAST_CATEGORYDen sista kategorin du besökt.
LAST_PRODUCTDen senaste produkten som du har tittat på.
NEWMESSAGEAnger om ett nytt meddelande har tagits emot.
NO_CACHEAnger om det är tillåtet att använda cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTEn länk till information om din varukorg och visning historia om du har bett webbplatsen.
POLLID för eventuella omröstningar du har nyligen röstat i.
POLLNInformation om vilka enkäter du har röstat på.
RECENTLYCOMPAREDDe objekt som du nyligen har jämfört.
STFInformation om produkter som du har skickat e-post till vänner.
STOREButiken Visa eller språk du har valt.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEAnger om en kund får använda cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDSDe produkter som du nyligen har visat.
WISHLISTEn krypterad lista över produkter som läggs till i din önskelista.
WISHLIST_CNTAntalet objekt i din önskelista.

Du har inga varor i din varukorg. Klicka här för att börja designa din mössa.