Beställa studentmössa

Beställa studentmössa

Prisvärda studentmössor

Beställ din studentmössa till marknadens bästa pris. Crownstudent är kända för att leverera Sveriges finaste studentmössa. Vårt fokus är att producera din studentmössa av högsta kvalité till marknadens bästa pris. Många undersökningar visar att Crownstudents studentmössa är upp till 50% billigare än hos andra företag.  

Fri frakt på din studentmössa

Alltid Fri frakt hos Crownstudent. Vi vet att ni kunder hellre vill spendera era pengar på något ni verkligen vill ha än att betala onödiga pengar för frakt. Du kan istället beställa ett extra häftigt mössöverdrag till din studentmössa eller varför inte den exklusiva Memorial boxen för de pengar du sparat in på frakten hos Crownstudent. Det viktigaste för oss är att du får din studentmössa och student precis så som du vill ha den.  

Leverans av din studentmössa

Vi på Crownstudent är mycket stolta över att kunna leverera en egendesignad studentmössa av högsta kvalité på 4-5 veckor direkt hem till dig. När du beställt din studentmössa på www.crownstudent.com så får du en bekräftelse på email samt ett SMS med ditt ordernummer. Du ser alltid aktuellt leveransdatum på vår förstasida samt i din orderbekräftelse.

Läs mer om våra tryggheter och garantier

 

Du har inga varor i din varukorg. Klicka här för att börja designa din mössa.