Vår studentmössa

Vår studentmössa

Vår studentmössa

Gör din student till ett minne för livet med en egendesignad studentmössa!

Det viktigaste för oss på Crownstudent är att du och dina vänner får den perfekta studenten! Att designa din egen studentmössa är den bästa starten på en lyckad student. Vi har marknadens bästa urval av studentmössor och det största utbudet av unika tillbehör. Börja designa din egen studentmössa!

En studentmössa är ett minne för livet!

Din studentmössa tillverkas av bästa tänkbara kvalité och du kan själv bestämma exakt hur du vill att din studentmössa ska se ut. Din studentmössa kommer att bli ett minne för livet. Är du osäker på storleken på din studentmössa? Då kan du beställa ett gratis måttband. Du kan också beställa vår Black Box: en allt-i-ett-box med massor av studentmössor och studenttillbehör till dig och upp till 100 av dina vänner! Med Crownstudent får ni rätt studentkänsla!

Börja designa din studentmössa nu!

Vi vill att du ska få uppleva den perfekta studenten! Börja designa din studentmössa redan idag. Vi ser till att den levereras direkt hem till dig inom kort. Glöm inte Crownstudents övriga coola studenttillbehör, som våra kläder och champagneglas som du också kan designa själv!

En studentmössa av högsta kvalité!

Vi vet hur viktigt studenten och studentmössan är för dig. Därför tillverkas vår studentmössa av högsta kvalité och omfattas av livstids kvalitetsgaranti. Läs mer om vår kvalité och kolla in vår kvalitetsvideo och bli inspirerad av våra studentmössor.

Våra studentmössor

Du väljer själv hur du vill att din studentmössa skall se ut när du designar den! För att göra det enkelt för dig kan du hos Crownstudent välja bland flera organiska alternativ under tiden du designar din Royal-studentmössa. 
Alla val med ett grönt löv är de organiska val du kan göra när du designar din studentmössa!

Du har inga varor i din varukorg. Klicka här för att börja designa din mössa.