Våra Kläder

Våra Kläder

Gör ett oförglömligt intryck med Crownstudent och våra studentkläderVåra Kläder

Crownstudent har designat en egen kollektion med kläder så att du får en student med stil. I vår kollektion med kläder finns många typer av kläder, som t.ex. collegejacka, hoodtröja, t-shirts och linnen.

Olika kläder i olika stilar

Alla kläder finns i flera olika färger. Våra collegejackor finns i kombinationerna marinblå/vit, svart/vit och marinblå/grå. Du kan även ge din collegejacka en personlig touch genom att lägga till ditt namn på vänster ärm. Det kan du även göra med andra kläder från Crownstudent. Alla kläder är tillverkade av bästa kvalité och finns i storlekarna XS–XXL. Är du osäker på storleken på din collegejacka? Kolla i vår storleksguide! Där kan du se vilken storlek på collegejackan som passar dig.

Beställ dina kläder hos Crownstudent idag!

Vårt Crownstudent-team vill att du ska få en oförglömlig student. Vi vill också att du ska ha kul medan du förbereder studenten. Vill du också ha kul? Beställ dina kläder i vår webbshop! Välj dina egna kläder och se till att det blir ännu roligare att förbereda din student! Undrar du över något? Ingen fara, vi hjälper dig. Bara hör av dig på det sätt som passar dig: mejl, telefon eller chat. Du bestämmer!

Beställ dina kläder

Du har inga varor i din varukorg. Klicka här för att börja designa din mössa.