Våra Kläder

Våra Kläder

Crownstudent erbjuder dig att designa dina studentkläder i 3D
Våra Kläder

Vår kollektion består av trendiga, moderna t-shirts och hoodies. Du designar själv genom att skriva fri text eller välja något av våra utvalda studenttryck. Det vanligaste studenten väljer är en hood med ett studenttryck och ett namntryck på ärmen samt en T-shirt med fri text, oftast med ett roligt budskap. Men som alltid hos Crownstudent är det dina val och det är du som skapar din egen design.

Designa dina skolkläder i din egen stil

Vem som helst kan designa och beställa kläder hos Crownstudent. Klassen eller kompisgänget kanske bestämmer sig för att designa en snygg T-shirt eller hood med ett gemensamt budskap. Fri text kan skrivas i två rader på bröstet på både t-shirt och hood. Du kan även välja om textfärgen skall vara svart, vit, guld eller silver. Våra kläder är tillverkade av bästa kvalité och finns i storlekarna XS–XXL. Är du osäker på storleken? Kolla in vår storleksguide! Där kan du se vilken storlek som passar dig.

Beställ dina kläder hos Crownstudent idag!

Vårt Crownstudent-team vill att du ska få en rolig upplevelse när du designar dina kläder. Prova att designa med texter och budskap och dela med dina vänner. Undrar du över något? Ingen fara, vi hjälper dig. Bara hör av dig på det sätt som passar dig: mejl, telefon eller chatt. Valet är ditt! 

Beställ dina kläder

Du har inga varor i din varukorg. Klicka här för att börja designa din mössa.